понеділок, 20 травня 2024 р.

Богдан Пічкур – лауреат всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія»

17 травня 2024 року завершився фінальний етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія».

На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань «Дослідження» та «Урок», було визначено переможця і двох лауреатів. Богдан Анатолійович Пічкур, учитель географії, заступник директора опорного комунального закладу «Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області», посів третє місце і став лауреатом всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія».

Щиро вітаємо колегу з високою оцінкою його професійної діяльності. Для Богдана Анатолійовича її основою є пошук істини і цінування знань як суперсили, яка пробуджує особисте професійне зростання і заохочує учнів до активного пізнання світу, до розуміння, що суть «не в оцінках, а в знаннях, у думці, у розвитку».

Бажаємо успішного пошуку нових педагогічних ідей, творчого натхнення і головне – радіти з успіхів учнів у пошуку «крихіток золота» знань в «бурхливій Амазонці» життя.

Запрошуємо більше дізнатися про технології, методи і форми педагогічної роботи Богдана Анатолійовича Пічкура:

https://koordin.blogspot.com/p/blog-page_81.html

Немає коментарів:

Дописати коментар