середа, 21 серпня 2024 р.

Визначено умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2025»

 У Міністерстві освіти і науки України визначено умови і порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2025», про що йдеться в листі Міністерства від 19.08.2024 року № 1/14910-24 «Про умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2025».

У документі також наголошено на дотриманні принципу добровільності участі педагогів у конкурсі. Рекомендовано під час організації та проведення першого туру конкурсу враховувати безпекову ситуацію, дотримуватися законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

Реєстрація учасників конкурсу відбуватиметься з 23 вересня до 14 жовтня 2024 року на офіційній сторінці конкурсу в розділі «Реєстрація учасників 2025».

На кожному турі конкурсу учасники проходитимуть такі випробування: 

  • номінація «Зарубіжна література» — «Аналіз поетичного твору», «Майстерка», «Методичний експромт», «Тестування», «Урок»;
  • номінація «Історія» — «Методичний експромт», «Методичний практикум», «Практична робота», «Тестування», «Урок»;
  • номінація «Технології / Трудове навчання» — «Дорожня карта творчого проєкту», «Майстерка», «Методичний практикум», «Тестування», «Урок»;
  • номінація «Хімія» — «Дослідження», «Практична робота», «Тестування», «Урок», «Хімічний експеримент».

Немає коментарів:

Дописати коментар